Assalammualaikum... :) Hy.. Selamat datang ke blog saya. Dah masuk jgn lupa follow k? tQ ^^,

~I L.O.V.E You~

Teristimewa untuk awak



Assalammualaikum..

Apa khabar semua? Sihat? Ok lah, Miss F nk cerita sikit. Dalam boring-boring tetiba timbul idea nak buat bantal hasil kreativiti Miss F sendiri untuk di beri pd Mr.S. Haha. Macam kelakar kan? Tapi memang itu la Miss F nak buat untuk Mr.S. Well, nampak macam poyo, tapi Miss F tetap nak buat jugak. And you know what? Mr.S suka sangat dengan bantal yang Miss F buatkan untuk dia. Siap mintak buat untuk bantal kereta lagi. Wah! Dah lebih nampak? Bayar la, bukan tahu mintak aje. Heee ^^,  Tapi Mr.S dah suka pn dh kira bagus bagi Miss F. Kira dia hargai la pemberian Miss F tuh O_o. Heeee.. Korang nak tengok tak hasil kerja tangan, otak Miss F? Kalau xlawa, jangan gelak tau! Senyap-senyap je. Tapi lau cantik, komen la cikit.. Heee.. Ok, tengok bawah semua. Miss F nak tunjuk dah nie.. Ready?? 1, 2, 3, go! ^^,





Bahagian depan



Bahagian belakang     










Hah! Macam mane? Korang dah tengok kan? Heee.. Korang nak kutuk? Kutuk la.. Tapi, korang ado?? Hahaha.. Bila Miss F tunjuk nie dekat Mr.S, terus dia kata suka. And kiteorang dah pakat-pakat nak buat couple shirt lak. Korang ade? :-P Tak kisah la. Lain orang, lain caranye. Well, Kita tengok nanti bila couple shirt siap lak k? Miss F pn xtahu la bile bole siap couple shirt tu. Sebab nak buat bantal nie pn makan masa berminggu-minggu bcoz Miss F bz giler! Haha. Well done Miss F (puji diri sendiri ^^,) Ok lah, jumpa lagi.. Bye




P/S: Thx coz sudi terima pemberian yang tak seberapa nie. Chewah! (^_^)
Sayang Awak :)

1 comment:

AkmaFaizal said...

wah rajinnye dia..hehe

tag awak join ga ni
http://www.akmarwati.com/2012/04/win-coach-wristlets-at-babyibu_13.html

Copyright@Terpelihara milik Fatin Liyana